Röd som en tomatsoppa

Jag tänkte jag skippar hela "Im back - snacket" så jag börjar direkt med att igår var jag ute och solade med min käre vän Fanny. Hon hade redan fått lite färg och jag har vart sjuk och upptagen så jag har inte fått så mycket färg. Men igår så låg vi på stranden i 4 timmar, från typ 11 till 20 över 3 tror jag. Och då reser jag mig upp och jag känner hur hela min kropp har förvandlats till typ botox. Och jag var kokhet så vi hoppade ner i vattnet och cyklade sen därifrån. När jag kom hem kollade jag mig i spegeln och började nästan garva/gråta. En timma senare tittade jag igen, mitt ansikte hade blivit ännu värre och hela kroppen gjorde ont. För er som inte förstått än så hade jag inge solskydd. Och nu när jag vaknade så såg jag att jag är helt svullen i hela ansiktet jag kan inte kolla uppåt för mina svullna ögonlock är i vägen.

En positiv sak är att jag lär bli rätt brun när detta har lagt sig och min blåa ögon framstår riktigt mycket när jag är såhär röd. Här kommer lite bilder från både igår och idag, så ni kan se skillnaden, bilderna är inte vackra och jag varnar känsliga tittare !




























Jag känner mig som kissie.. hur som helst så glömde jag att säga att jag tog årets första dopp igår så det är iaf något att vara stolt över hihi :)